Van den Berk on Trees

Product details:

€ 75.00 63.75  (incl. 6 % BTW )
€ 60.14 (excl. BTW)

Promo geldig tot 31-12-2021

Auteur: Van den Berk

ISBN: 90-807408-5-3

Taal: Engels

Bladzijden: 880

Hard Cover 

Een compleet naslagwerk
‘Van den Berk over Bomen’ beslaat 880 pagina’s en omvat informatie over elke soort en cultivar die in Europa als laanboom voorkomt. Ruim 800 verschillende bomen worden uitgebreid beschreven en gevisualiseerd met prachtige kleurenfoto’s. Met het verschijnen van ’Van den Berk over Bomen’ is informatie die tot nu toe niet, beperkt of slechts versnipperd beschikbaar was, overzichtelijk bijeen gebracht. Het werk is zodanig samengesteld dat de lezer op verschillende manieren de gezochte informatie kan vinden. De ingangsmogelijkheden van het boek variëren van ’het vinden van informatie’ tot ’het opdoen van inspiratie’. Door de toepassing van een aantal nieuw ontworpen symbolen worden in één oogopslag de karaktereigenschappen, specifieke kenmerken en gebruikswaarden van de beschreven boom duidelijk gemaakt. Deze symbolen komen weer terug in een uitgebreid zoeksysteem achter in het boek. Het volledige naslagwerk wordt uitgegeven in de talen Frans, Duits, Engels en Nederlands.

X

Welkom op onze vernieuwde website met directe bestelmogelijkheid. Wij hebben ons uiterste best gedaan om fouten te vermijden.

Indien u toch om één of andere reden met problemen geconfronteerd wordt dan kan u ons altijd contacteren via email info@willyvanhoutte.com of ook telefonisch op het nummer +32 (0)50 781 794 tijdens de kantooruren. Met onze excuses voor het ongemak.